Seriös nedräkning…

Jag och Frodis började prata lite semester igår, vi hade båda ”råkat” tänka på Turkiet och iaf jag känner att det börjar suga i semestertarmen igen…  (Det är ju hela fem månader sen sist!) Nästa sommar har ju jag semester som vanligt folk, så min tanke är att vi åker någonstans då! Det är ju helt galet länge kvar, men den som väntar på något gott eller någon sån skit…

Tröstade oss båda med att vi ju hinner ha både tisdagsmiddagar och storhandla innan dess… Fattar ni vilket tragiskt liv man lever när STORHANDLA känns som ett event värt att fira?! Men nåja, jag har faktiskt lite roligheter planerade även det närmsta halvåret. Det hänger iofs lite på ekonomin, men jag kommer inte behöva sitta hemma PRECIS alla helger hela hösten…

Jag överväger tom att vara lite ledig i Augusti, och bara glida runt… Jag har inte bestämt mig ännu, med tanke på att jag kommer vara galet fattig i höst, och planerar en dyr flytt i Januari, så behöver jag spara en hel del pengar, men jag HAR redan heltid två veckor i Augusti vilket ger ca 8000 extra, och jag BEHÖVER lite ledigt! Gick ju från skolan direkt till jobbet, och om jag inte tar ledigt blir det raka vägen från jobb till skolan igen… Lite ledigt vore nog en bra idé faktiskt. Ska kolla med kompisen hur länge jag får hälsa på henne, för jag tänker då fan inte vara ledig här hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.