En sista backanal…

Skulle bara sätta mig på Jonassons en stund så att klockan blev tillräckligt mkt för att jag skulle få gå och sova, men en öl blev under oklara omständigheter fler, och till sist hade vi stängt stället. Igen. Eller, Pernilla var förståndig och gick hem tidigt, ”vi” i det här fallet var jag och kanadensaren Cliff.

Vi traskade vidare till nästa bar som av oklar anledning var öppen fortfarande och tog en till öl. Vi slog vad om vilken nationalitet de övriga gästerna hade, han gissade svenskar och jag sa tyskar, och det baserade vi helt på deras engelska. Dom var irländare. Jag frågade.

Vid ett tillfälle under kvällen sa han att ”jag tror han stötte på dig!?” Om en gemensam bekant, och jag svarade att ”ja det gjorde han, men jag hoppas jag var tydlig med att det aldrig kommer hända?” ”Du sa att du skulle slå honom på käften om han rörde dig, du var nog tydlig…” Haha, herregud, oklart om manshatet blir bättre eller sämre av att vara här..?

Men cliff är kul! Han tog det med grace när jag anklagade honom för att vara 20 när han sagt att han är 30 (jag KAN ha läst lite fel…) och lovade att jag skulle få se ladyboysen stöta på honom när vi gick vidare. Det fick jag inte. Jag är besviken! Jag kommer sakna att prata engelska (med någon som förstår vad jag säger) när jag kommer hem igen, den blir så ofantligt mycket bättre när man dagligen pratar med någon som har det som modersmål.

Ikväll blir det en tidig kväll(!), vi ska upp runt 05 för att ta en taxi till färjan och styra kosan mot Bangkok igen, och så flyger vi hem på nyårsafton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.