Sistaminutenshopping. (Ja, det är ett ord. Nu)

Snart dags att åka hem som sagt, så idag gick jag och köpte på mig lite grejer jag vill ha med hem. Hittade ingen tiffy, får se om jag orkar leta i Bangkok när vi kommer dit, annars får jag klara mig med dom jag redan köpt. (Tiffy är, enligt hon som vet, ett smärre mirakel mot förkylning. Bra skit för en förskollärare!)

Men jag köpte dom där byxorna jag tittat på i flera dagar. Dom som egentligen är lite för ”dyra” (550 bath. Dvs strax över en hundring) men som ser så jäkla sköna ut, och Pernilla får säga vad hon vill, är skitsnygga.

Sen köpte jag lite mirakelsalva. Jag hade ju JÄTTEONT i ryggen när vi åkte, sen blev det bättre och jag kom hela vägen till flygplatsen i Phuket innan jag fick ont igen. Inte lika, jag kunde fortfarande GÅ, men jag hade ont. Köpte den här salvan på ett thailändskt apotek, och piff poff var ryggen bra! Jag önskar att jag hade råd att köpa fler (nåja, dom kostar runt 25 spänn st men jag vill inte börja ta pengar från min ”hemmabudget” och semesterkassan är snart slut) men nu har jag iaf köpt en värmande och en kylande. Alltid något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.