Hemlängtansångest

Jag är inte riktigt redo att åka hem ännu. Jag vill inte riktigt sluta sitta i en bar, barfota, läsandes en bok samtidigt som jag tjuvlyssnar på andra människors samtal. Jag gillar att kunna simma varje dag (armmuskeln är kvar! Tom större) och jag gillar att tid egentligen inte är en aspekt i mitt liv just nu. Hemma är jag ju nästan styrd ner på minuten för att få min vardag att gå ihop.

Samtidigt är semestern snart slut, vi åker hem om några dagar och iom det känns det som att det roliga är slut. Med tanke på hur risig jag var efter resan TILL Thailand ser jag inte fram mot resan hem, jag har nästan ångest. Jag vill bara att det ska vara över, att jag är i Sverige-allra helst hemma i Örebro.

Även med dom bästa förutsättningar, om herr Putin inte bestämmer sig för att utöka restriktionerna för flygen, så  kommer vi flyga i typ åtta timmar och landa ”mitt i natten” enligt thaitid, och när jag väl är i Örebro har jag varit vaken i ett dygn. Som sagt. Jag ser inte fram mot det.

Men, när nu semestern ändå är slut så ska det bli skönt att komma hem. Till ett land jag vet hur det fungerar, där folk förstår vad jag säger, där jag har mina kläder och inte lever i kappsäck. Få rutiner, träna ordentligt, äta vad som helst utom thaimat. Och herregud, få en vettig frukost!

Det enda jag inte riktigt ser fram mot är det där att vara styrd av tid. Jag måste fundera lite över hur jag ska lösa det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.