Walkabout

Snörde på mig löparskorna och traskade iväg.


Jag hade fått för mig att det var längre än vad det var, så jag blev lite snopen när jag kom fram nästan direkt. Tror inte det tog mer än en kvart att gå dit. Jag var precis genomsvettig när jag kom fram! Det var dels varmt, men även jäkligt branta backar. Det var inte så JOBBIGT, men jag tror att jag får flytta fram starten för det där ultraloppet jag vill springa här på koh Chang. Jag behöver lite backträning…


Himla fin utsikt, jag tror att jag behöver gå tillbaka någon kväll och titta på solnedgången, den ska visst vara fin där uppe.


Passade på att logga en geocache när jag ändå var där.


Och tog en elefantbild åt Frodis


Den här brevlådan ska visst vara känd. Hit åker alla thaier och tar en bild på när dom postar vykort. Lite förvånande, eftersom det är hart när omöjligt att köpa frimärken i det här landet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.