Nobody puts baby in a corner… 

När vi till sist masade oss upp från stranden och tog tag i våra liv åt vi grekiskt till middag.

Maten var GRYM, så jäkla gott, men personalen hade inte koll på mycket… Tror dom skrev fyra olika varianter av notan för varje bord, vilket tog så lång tid att ingen fick beställa, eller betala…

Efter det ramlade vi in på Jonas Jonassons, och sen gick det lite utför… ”Ok, det är väl din tur att ha en backanal den här gången” (en eller ett backanal?!) sa Pernilla.

Sist vi var där pratade vi med ett jättetrevligt svenskt par och en kanadensisk kille som också är hemskt trevlig, och dom sprang vi på igår igen. Vi satt bra länge och pratade med paret, om allt mellan himmel och jord. Tyvärr åkte dom vidare idag, jättetråkigt!

När dom gick sa vi tydligen hej då (det ser så ut i min kamerarulle men ingen av oss minns det) och sen satte vi oss i baren istället.


Pernilla pratade med Jonas och jag pratade med Cliff, så mycket minns jag. Oklart om vad, utöver hans musik.

Sen blev Pernilla lite trött, men jag hade ingen som helst lust att gå hem, så hon satte sig och vilade lite…


Sen blev hon ännu tröttare, men jag hade jättetrevligt och hade ingen som helst lust att gå hem…


Till sist bäddade vi helt enkelt ner henne.


Så, min backanal avslutades med att jag återigen såg till att vi kom hem! ?

Vid något tillfälle hade Jonas satt sin keps på mitt huvud, så den följde med hem (vi måste tydligen tillbaka ikväll…) och Pernilla hade någon annans flip-flops med sig. Den här gången minns ingen av oss vägen hem, men hem kom vi och jag skrattade mig harmynt när jag råkade öppna kamerarullen i morse… Herregud vad roligt vi har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.