Det var ju lite oväntat…

Nu när jag ligger på en strand hela dagarna och gör INGENTING börjar jag känna att livslusten återvänder. Jag är lite orolig att jag kommer bli sur och tråkig igen när jag kommer hem till kaoset, men med lite tur har jag LÄRT mig något av den här resan. Just nu mår jag iaf ofantligt bra, och börjar känna lite livslust igen, och vara glad.

Jag lyssnar på en del podcasts nu när vi bara ligger, och eftersom jag följer många träningspoddar blir det en del sånt. Jag blir så peppad!! Just nu är jag riktigt sugen på att komma hem och kunna träna mer igen, få lite struktur på livet nu när jag känner att jag börjar ha mer energi.

Eftersom jag gärna planerar och har en färdig struktur i förväg skickade jag sms till både Frodis och F igår med en förfrågan om vi inte kunde tänkas lufsa lite när jag kommer hem igen. Frodis var med på noterna, men F är svårt skadad och kommer allra minst behöva amputera foten (förlåt sweets ?), så vi började prata om annat istället. Lite oklart hur samtalet gick från en stortå till körkort, men vi landade iaf i att han erbjöd sig att övningsköra med mig, vilket var lite oväntat! Jag måste kolla upp lite grejer, göra en ny synundersökning och skicka efter ett nytt lämplighetsintyg, men vi har en plan! Jag gillar’t. Nu har jag två planer på gång, jag gillar sånt. Att ha något att sträva mot, checka  av delmål och så.

Livslusten återvänder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.