Det ständiga frukostproblemet…

Frukost här i Thailand är en bedrövlig historia, det är hart när omöjligt att få en BRA frukost (dvs inte vitt, rostat bröd). Dessutom öppnar alla ställen, iaf här på koh Chang, sent!

Varken jag eller Pernilla sover ju särskilt bra, eller för den delen länge. Vi är uppe före sju, även dagen efter dom kvällar när vi varit så packade att bara en av oss minns hur vi kom hem… Det är INGENTING öppet den tiden.

Första dagen på koh Chang hade vi lite tur och bokstavligen snubblade på ett ställe som var öppet strax efter sju, så vi håller oss till det stället! Det har senare visat sig att dom egentligen öppnar åtta, men dom öppnar ofta tidigare, tack och lov!

Dessutom har dom helt ok frukost, så länge man hoppar över själva frukostsidan i menyn och går på middagsalternativen, för där har dom lite sjyssta baugetter, omelett och sånt. Dom har dessutom GRYMMA fruktshakes.


I morgon ska vi byta boende, och vi är rörande överens om att vi inte får flytta för långt härifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.