Fördelen med att inte sova en natt…

Är ju att man iaf somnar snabbt dagen efter. Sen att jag bara sov tre timmar innan jag vaknade igen är väl en annan femma. Nu är klockan snart fem och jag borde sova, men nä.

Oh Well. Klockan 9 blir vi hämtade av Pernillas pappa. Träffade mamman igår och det var helt surrealistiskt! Har inte sett dom på nära 20 år och trodde aldrig det skulle hända igen heller, men jo då! Jag har något slags teori att människor man en gång känt alltid kommer tillbaka in i ens liv förr eller senare, och det kanske ligger något i det?

Hur som helst. Vi är tidiga till flygplatsen eftersom skjutsen hade annat att göra, planet går inte förrän kl 13 ca. Sedan mellanlandar vi i Helsingfors och blir där några timmar innan vi flyger vidare. Runt klockan nio i morgon (lokal tid, här borde klockan vara runt tre på natten då) landar vi i Bangkok.

Väl där hänger vi en dag innan vi drar vidare till Phuket på torsdag. Jag skulle tro att det är ungefär då jag kommer komma online igen. Vi vet inte riktigt var vi bor i Bangkok ännu, det kanske finns wi-fi. Annars är jag nog lite tyst tills Phuket som sagt. Jag vet att mitt boende där har wi-fi, men jag kommer oavsett skaffa thailändskt abonnemang för att kunna använda telefonen hur jag vill. En månad utan riktig kontakt med omvärlden känns lite länge.

Med tanke på att jag inte kommer sova en sekund på planet känns det lite som om jag borde sova nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.