Lite mer energi

Jag måste säga att det känns riktigt bra att ha lämnat över den sjunkande skutan till en annan kapten på jobbet. Plötsligt måste jag inte tänka på allt själv, och jag behöver inte jobba över varenda dag… Jag bara tittade tomt på kollegan som blev helt förskräckt över att jobba över någon timme EN gång (Då får jag ju ÖVERTID!) samtidigt som jag stod med påsar under ögonen, puls som en vettskrämd hare och hade jobbat över praktiskt taget varje dag i två månader… Really?

Hur det nu var, så känner jag att jag faktiskt orkar lite mer. Även fast jag är konstant trött, har haft huvudvärk i en vecka och går på autopilot så har jag ändå lite energi över till att ta tag i att träna igen. Det finns tom dagar då jag är lite glad och positiv, hör och häpna! Nu kanske man snart slår på stort och blir lite emotionellt stabil…

Så länge jag får planera in min träning en vecka i förväg är det inget större problem att få den gjord, även om jag är trött och sliten. Är det planerat, och gärna inbokat tillsammans med någon, så finns inte så mycket utrymme för att känna efter. Det är bara att göra. Just nu är Frodis lite upptagen på veckorna så min gymträning får anpassas efter när hon kan springa med mig. Jag föredrar att träna på gymet dom dagar jag slutar tidigt pga hundarna, men har större behov av SÄLLSKAP när jag springer och då får jag springa när Frodis kan springa, eftersom jag ”bara” har henne just nu. (Det där lät lite fel, Frodis är världsbäst att springa med, men jag skulle vilja ha fler löpande kompisar att utnyttja till sällskap och motivation när hon inte kan!)

Allt måste dock skrivas ner i mobilen. Står det inte där så finns det inte. Jag har alltid haft ett behov av att organisera och strukturera, men nu när jag inte är helt stabil är det livsviktigt. Calenmob och googlecalendar är min räddning, så att jag alltid har en synkad kalender med mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.