Jag vet inte riktigt hur jag tänkte

Höll mig vaken till strax före 22 genom att googla gym+kamala beach. Det finns ett, och för 200 pix får jag träna där en vecka. Jaja, jag vet, det är semester. Men jag ska vara borta över en månad, och när jag nu fått en muskel (så löjligt nöjd) vill jag gärna ha kvar den! Vecka två bor vi på ett hotell med gym, så då kan jag använda det. När vi sticker till Koh Chang blir det trixigare, men då är det ”bara” två veckor kvar av semestern.

Vid 23 ringde frun. ”Vad gör du?!” Sover lite… ”Vill du fortsätta med det?!” Nej, nu är jag ju redan vaken. ”Men… Brukar inte du dricka vin och filosofera på fredagarna?! Vad hände?!” Haha, jag blev trött ☺️ sen hummade jag lite medan hon pratade och jag halvsov *s*

Rätt tydligt ändå att jag får för lite social stimulans när jag nästan blir glad över att bli väckt av telefonen ?

Sen somnade jag om, och sen gick det lite utför. För såklart sov jag inte hela natten, jag vaknade kl 03. Gick upp och släppte ut hundarna, men kände mig fortfarande helt mosig så när hundarna var kissade och klara la jag mig igen och sov till kl 06. Jag är fortfarande helt mosig, men det beror nog snarast på att jag blivit väckt hela natten.

Nu rullar tvättmaskinen och jag väntar på att gymet ska öppna. Som vanligt. På vardagarna öppnar dom 06 (vem fan hinner dit då?!) men på helgerna inte förrän kl 09! Värdelöst. Ska egentligen inte gyma idag men jag är REDAN uttråkad, och har ingen stimulans att se fram mot. Jag behöver lära känna mer människor att umgås med. 

Örebro är ju fantastiskt. Jämför man med Västervik där jag bodde tidigare så är det ju helt underbart. Här finns det ju saker att göra när man är ledig. Det finns olika aktiviteter skapligt lättillgängligt. Det är inte det jag saknar, jag ÄLSKAR hur mycket bättre och roligare mitt liv blivit sen jag flyttade hit. Men jag har ju något slags defekt som gör att jag tycker det är trevligt att göra saker TILLSAMMANS med människor.

Ikväll (eller eg. Hela dagen) är det FAD i Örebro. En geocachinggrej.  Skulle kunna åka dit, men är inte så sugen på att göra det ensam, vill gärna ha sällskap, men det finns inget sådant till buds i helgen! 

Jaja, nog med ynk. I brist på socialt umgänge blir jag ju stark iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.