God kväll ändå 

Nå, förra bilden var inte HELT rättvisande, men nästan. Jag såg att det rök, och mellan varven lite gnistor från brasan. Vi hörde heller INGENTING av vad som sas eller sjöngs, men det var rätt trivsamt ändå. Fyrverkerierna var himla fina, vad man än tycker om sådana som koncept.

Jag frös inte så mycket medan vi stod ute. Utöver jacka hade jag min gigantiska ”sjal” på mig som jag tillverkat just för det syftet, det är som att ha en jättestor filt på sig utanpå jackan. Men efteråt, när vi satt på o´learys och drack pepsi max, då började jag frysa och gör det fortfarande!

På o´learys satt vi mellan en hypertöntig gubbsnubbe som pratade om ”riktigt tuff hip hop” och sa att ”Vadå? Jag är singel, jag får väl lyssna på reggae och röka på?” högt och ljudligt, och på andra sidan ett gäng där en kille högt(!) och ljudligt berättade hur dryg och otrevlig han varit mot sin tjej när dom träffades. ”Hon hatade mig!” Vi ser olika saker som meriter, kan man säga.

Oerhört hög tantvarning på tant ikväll känner jag…

Solpaus

Solen kom, och om man sitter i lä, under en filt, kan man inbilla sig att det är varmt så det är vad jag gör. Sitter i solen.

Men jag tog en paus för att äta lite, och passar på att uppmana till en gemensam aktion 😉

Jag ställde samma fråga som här, vilka bloggar ska man läsa, på facebook varpå S svarade att man ska läsa hennes blogg!

Well, honey. Jag är ju där ett par gånger om dagen men det är LITE klent med inlägg. Då kryper det fram att det faktum att det är klent med inlägg KAN bero på att hon har två läsare… Dvs mig och en till. Då skulle nog inte jag heller blogga så frekvent. Så nu tänker jag att ni är lite gulliga och går in och stalkar henne, så hon blir motiverad att blogga mer och instagramma mindre. En gemensam aktion, som sagt!

Tystnad råder…

Två hundar sover, lyllos dom… Det är KNÄPPTYST överallt, ni vet sådär så man börjar fundera på om man förlorat hörseln… Även om jag bor i ett lugnt område så är det sällan det är TYST, och definitivt inte så här tyst. Tom fåglarna är tysta.

För några år sedan, typ innan jag började plugga (NÅGRA år sedan…) följde jag ganska många bloggar, men sen togs tiden upp av annat och jag slutade. Nu kan jag känna att jag saknar det lite. Inte för att jag är särdeles intresserad av att följa dom jag följde då, utan jag saknar den där slö-läsningen av andra människors liv.

Nu har jag en handfull som jag läser mellan varven. S och Frodis kollar jag oftast, och några andra lite mer sällan. Vilka följer ”man” nu för tiden? Hit me med tips på roliga, icke kommersiella bloggar! (Utan mängder med reklam eller tungladdade sidor-typ mama som är HELT värdelös som portal)