Mitt huvud…

Dagen from hell. Det känns som om jag kommer spendera större delen av dagen åt att förflytta mig…

Åkte till jobbet runt 06, åkte hem igen 08. Ska vara hemma och plugga till 11,30, sen till jobbet till 14,30, då ska jag hem igen. Sen ska jag ner på stan ikväll och fixa naglarna… Ett jävla hattande.

Nu har jag 80 sidor att läsa, en föreläsning att titta på och en uppgift att skriva, så givetvis bloggar jag först.

Frågan för kvällen…

Jag kom, jag frågade och resonerade, och jag typ segrade. Eller ja, jag gick hem utan att vara arg eller ha migrän. Win win.

Sen kom jag hem, var lite effektiv, och la mig slutligen i badkaret med en öl i ena handen och telefonen i den andra,Mich pratade lite med S.

Så frågan för kvällen är… Hur fan gör man för att anpassa sina handlingar till sitt rationella tänkande?! När man vet precis vad man bör göra för bästa resultat, men också vet att man mot bättre vetande kommer göra exakt tvärt om, pga dum i huvudet?

Det där med att chilla är klurigare än man kan tänka sig… 

Halvvägs

14364672_1254311581286624_956396007288357012_nF sa vid ett tillfälle att ”Om du inte gillar att jag gör tumme upp kan jag känna att det räcker med ett fuck you per kväll”. Jag gissar (Nja, jag vet nog…) att det han egentligen menade var ”Det är inte särskilt trevligt när du säger så till mig”. Och det har han ju rätt i. Men just nu är den spontana känslan att världen kan fuck off.

Promenaden hjälpte delvis. Jag ville verkligen fortsätta gå ett tag till (Jag gillar verkligen att gå…) men jag har fortfarande grejer kvar att göra innan jag får gå och sova, och jag ska upp 03,20 i morgon så det är inte direkt ett alternativ att vara vaken längre… Det här var för övrigt min fjärde promenad idag… Utöver att jag cyklat en mil…

Sen jag kom hem 16,30 har jag hunnit styra upp att tAllybanen ev. ska åka till Göteborg några veckor för träning inför en utställning (Vi får återkomma till den en annan gång, blogga står inte på mitt schema), boka vikarie till i morgon, fixa inloggningsuppgifter i Unikum till fem personer, läsa kurslitteratur och skriva en av veckans uppgifter (Obs-EN), tvätta, diska, förbereda kaffebryggaren till i (natt) morgon och ta en promenad. Nu har jag 75 minuter på mig att duscha, och organisera en pärmjävel. Jag är ett under av effektivitet. Sa hon bittert.

Synd att det enda jag VILLE göra idag var att titta på tv-serie och sticka klart filten. Och det irriterar mig ännu mer att jag inte fick tiden till det på min fritid.

If you don’t like where you are, then change it. You are not a tree.

Så jävla mycket party…

14492552_1513131035371090_3940553041490033214_nNej, så jävla mycket party är det inte i huvudet, däremot en dundrande huvudvärk. Igen. Jag blir knäpp när det inte finns en fungerande struktur omkring mig, jag kan inte fungera då. Nu känns det som om vi bestämmer saker, som alla sen glömmer efter en sekund, och gör tvärtemot. Jag blir knäpp.

Så, den här veckan fick jag helt strukturera om. Istället för att vara ledig efter jobbet får jag plugga, och på min pluggdag får jag cykla fram och tillbaka till jobbet. Jag känner att det här pluggandet får otroligt dåligt stöd från min omgivning, och det irriterar mig en hel del. Det är inte som om jag ligger hemma och kliar mig på pungen dom dagarna jag har halvdag, men det känns som om folk tror det.

Jag behöver ta tio djupa andetag, tio ipren och gå en tio timmar lång promenad, så kanske det känns bättre sen. Nya tag igen i morgon. Vara vuxen och samtala. Ta ett steg bakåt och lugna ner mig.

Fast just nu vill jag mest gå ut och skrika åt grannungarna som leker en svinrolig lek. Den går ut på att ta en ton, och sen skrika den så högt och länge dom kan. SVINROLIG lek.