Tjejkväll…

Eller tja, om man inte låtsas om att vi sitter 30 mil från varandra…

Först analyserar vi mig och varför jag är dum i huvudet, sen analyserar vi henne och önskar att jag var lite mer sorgefri…

Fötterna på bordet, vin i glaset, ljus och telefonsamtal med min bättre hälft.

  

Möte

Känns som om jag inte gör annat än går på möten just nu. Har tappat greppet om vad jag ska ha möte om, och så länge jag är på rätt plats vid rätt tidpunkt torde det ju ordna sig. Fördelen med att aldrig vara på sin arbetsplats är ju att dagen går ruskigt snabbt!

  

Hej Bisolvon, min kära vän!

Eller nå, det finns kanske medikamenter som jag hellre gått till sängs med, men jag har exakt noll tid över till att gå till läkaren (och sist jag bokade en tid fick jag vänta en MÅNAD) så det är vad som står till buds i dessa tider av nöd.

Nåja, nöden inleddes IGÅR, men är icke mindre för det! En natt med skrällande hosta är fullt tillräckligt, fråga mina grannar får ni se. Jag hostade sådant i natt att jag knappt kunde andas i morse, enbart för att jag hostat sönder halsen. Den var helt igensvullen. Det blev bättre mot eftermiddagskanten, men jag har låtit som en riktigt sexig grogghagga idag. Det finns iofs fördelar med det också. När jag hade rast fick jag en filt utbredd över mig.

12046695_896627940446170_2634107584770626343_n

En sån förebild…

Samtidigt som vår vfu-samordnare berättar att vi handledare inte (minsann!) använder våra mobiler under arbetstid sitter jag och smsar… Men jag kanske är ursäktad för att jag försökte lösa det så att barnen kommer in på förskolan i morgon? 

Om jag inte skulle få permanenta stress-skador vore jag kung som koordinator.