Igår

Långlunch på Espresso House, skitsnack och lite planering för jobbet. Jag och kollegan ligger på helt olika schema så vi kan inte planera under arbetstid, så vi offrade oss och satte oss i solen några timmar och jobbade gratis på en ledig dag *S*

Det finns ingen anledning att vara modest

Har haft extensions senaste året, och gillade att ha långt hår, men samtidigt var det lite tröttsamt så jag velade hit och dit innan jag bestämde mig för att ta ur det.

Gick från att ha hår ner till rumpan till att bara ha mitt eget axellånga. Det var slitet som tusan, hade knappt något hår kvar, så det  behövde klippas men jag kunde inte bestämma mig för hur… Jag har dock länge varit sugen på typ mohikan, eller iaf någon variant, men varit rädd att jag ska ångra mig… Det tar ju en stund innan håret vuxit ut igen! Men sen bara bestämde jag mig. Livet är för kort, ingen minns en fegis, det är bara hår, våga för att vinna osv. Hade jag haft en ordentlig rakapparat hade jag rakat av håret redan före jobbet, men nu fick jag tåla mig till kvällen. Köpte rakapparat på vägen hem.

Först lämnade jag lite längd i nacken, men jag tänkte fel (Go figure, jag är inte frisör!) så istället för en ball, lång mohikan fick jag hockeyfrilla. Snyggt som fasen! Så i morse slutade jag fundera mer på det och tog fram rakapparaten igen, och drog av allt utom håret på hjässan.

Jag är löjligt nöjd! Hoppas det håller i sig, för nu är det inte mycket att be för och svårt att göra ogjort, men Rapunzel har ju utmärkta peruker *S*

Skitnöjd!