Pierre Robert sportbh

largeJag är Buzzador, vilket betyder att jag får möjlighet att delta i kampanjer och testa olika produkter. Den här gången var det en sportbh från Pierre Robert.

Jag fick en, och så fick jag en till en kompis, så den fick Frodis! Hon har joggat i sin, och verkar vara mycket nöjd med den. Jag har haft min på gymet  och tycker att den är jätteskön!

Den är mjuk och behaglig att ha på sig, och jag gillar att den har en bredare kant nertill, det är skönt och gör att den sitter på plats! På gymet fungerar min perfekt, allt stannar där det ska och den är skön att ha på sig. Jag tror dock inte att jag kommer kunna springa i den. Eftersom jag gått ner mer än 50 kilo i vikt kan man säga att det inte är så mycket styrsel på tuttarna, och det krävs rejäla doningar (modell betongkista) för att hålla dom på plats när jag springer. Men som sagt, Frodis verkar tycka att denna fungerar utmärkt, så är man så att säga normalskapt är det nog inga problem alls att jogga!

Det är ändå lite löjligt att kunna gå…

Var på gymet igår och tränade ben för första gången sen i november… Det är först nu jag känner att jag orkar och hinner göra saker efter jobbet, så nu är gymbestyren fixade och jag kan träna utan så fasligt mycket krångel. SKÖNT!

Så. Legday. Jag har tappat massor i styrka (go figure…) och fick dessutom ta det lugnt eftersom ryggen är lite sur, men jag tränade iaf igenom benen. Bra! Skönt! Kände nästan inget i musklerna i morse, men fram mot eftermiddagen började jag få ont på insidan av låren, inte helt otippat.

Jag hade gjort upp med Frodis redan tidigare i veckan att vi skulle lufsa idag, vilket kanske inte är optimalt efter att ha gymat benen, men jag tänkte att vi är ändå så långsamma! Vilket vi förvisso är.

Vi gick/sprang nästan 5 km. Inte skitsnabbt, men helt ok med tanke på vilket katastrofskick vi är i efter segdragna influensor, flytt, lättja, godis och sånt… Själv blev jag helt lycklig sist jag sprang (själv) för att jag orkade springa (nåja) EN kilometer i sträck, efter att benen domnat bort så jag inte kände hur jobbigt det var… Ack den tid då man sprang en mil tre ggr i veckan…

Hur som helst! Testade Frodis lite i smyg! Hon hade redan innan deklarerat att hon inte orkade springa mer än 30 meter i sträck, så det var utgångsläget. Första sträckan vi ”sprang” var dock runt 100 meter, det gick bra. Nästa tror jag var runt 250, det gick också bra. Sen busade jag lite och bröt inte av till gång förrän vi hade sprungit 500 meter (Höhö, det är jag som har kontrollen över löparklockan *S*), och då var det jobbigt, men det gick BRA! Nästa vända siktade jag på 700… Runt 500 hörde man att det började bli kämpigt som fan, och vid 600 fick vi gå så vi kom inte hela vägen, men fasen så bra ändå! Att tro att man bara orkar 30 meter, när man faktiskt fixar 600 även om det är jobbigt!

Dessvärre sprang ju även jag, vilket jag glömde bort i min imaginära löpcoaching. Nu har mina lår sagt upp sig, och jag kommer inte kunna gå på flera dagar… Men vad är väl en bal på slottet?!

Själv hade jag lägst puls idag av dom tillfällen jag sprungit sen jag började om, så kroppen blir starkare! Nu är jag anmäld till ett gäng lopp så jag måste hålla igång med löpningen, vilket förmodligen blir lättare om jag nu inte tappar Frodis längs vägen! Närmast är vår ruset i maj, sen får vi se! Det är ett lopp i Eskilstuna som jag är sugen på, men det är en mil och redan i juni, så vi får se.

Nå. Söker ni mig eller Frodis i morgon ligger vi förmodligen kvar i sängen och väntar på lyfthjälp!