Jag tänkte dra till Thailand, ska ni hänga med?

Jag brukar ju åka på semester med Frodis i vanliga fall, men nu envisas hon med att vara arbetslös och kanske inte jätteupplagd för att spendera en icke-existerande inkomst på en semesterresa… Skulle hon få jobb är ju ändå risken att antalet dagar betald semester inte är jättestort, så det kändes lite tröstlöst! Här sitter jag med en massa dagar betald semester, och får tillbaka en KASSE pengar på skatten, och så har jag inget att GÖRA!?

Så, när P började prata på Facbook om att dra till Thailand (igen…) i Nov eller Dec, hängde jag på. Egentligen hötte jag med fingret eftersom vi pratat om att åka till Astralien runt jul, men det var så SJUKT billigt att åka till Thailand så jag ändrade planen *s*.

Först pratar man om det lite på skoj. Sen börjar man räkna lite på det och inser att hela resan faktiskt ryms i skatteåterbäringen. Man funderar över hundarna… Att ha två stycken (och nu har jag ju TRE, egentligen) på pensionat i en MÅNAD skulle kosta 15 000. Som hittat. Mer än resan. Dessutom vet jag inte om jag skulle vilja ha dom på pensionat så länge, en månad är JÄKLIGT lång tid och det känns inte helt bra… Så jag drog iväg ett sms till en kompis, erbjöd henne en något mindre summa, egentligen lite på skoj för det handlar ju fortfarande om en MÅNAD, men hon ringde upp och frågade om jag var dum i huvudet, och sa sedan ja!

Så. Jag har betalda semesterdagar. Jag har en kasse pengar. Jag har hundvakt. Fat chans att jag INTE tänker åka nu! Jag har inte kollat med P, och jag vet inte om det är ekonomiskt genomförbart, men min tanke är att vi kanske skulle kunna ta en vecka av den månaden och lite snabbt kvista över till Australien och hälsa på S! Det tar, enligt P (jag är ju helt efterbliven och kan ju inte reseplanera så jag litar på henne) bara 8 timmar till Sydney, och det känns ju helt acceptabelt!

Det faktum att detta faktiskt är helt GENOMFÖRBART är helt svindlande… Skulle Frodis snubbla på ett jobb och få en massa ledigt får hon väl hänga på, så är allt som det ska igen!

Eucerin In-shower body lotion

eucerin-under-the-19087Jag är buzzador, vilket innebär att jag ibland får chansen att testa nya produkter. Denna gång har jag fått testa Eucerin In-shower body lotion, som är en hudlotion som används ungefär som en duschkräm! Man tvättar sig först som vanligt, sedan tar man på denna kräm, duschar av den och är sedan klar!

Jag måste erkänna att jag  ar lite skeptisk till hur effektiv den skulle vara eftersom man duschar av den igen. Jag brukar använda olja i duschen vanligen, vilket funkar jättebra men det blir jäkligt kladdigt! Blev fock positivt överraskad, för den här lotionen fungerade riktigt bra! Nu är jag extremt torr, men tom min torra hud blev riktigt fin efter duschen, och det är helt kladdfritt. Tumme upp från mitt håll!