Buzzador, scholl Velvet Smooth

10170640Jag är buzzador, vilket innebär att jag får tillfälle att testa olika produkter och sedan bland annat blogga om dom. Nu har jag fått testa scholl velvet smooth, en elektrisk fotfil som ska göra fotfilandet mindre tidskrävande och jobbigt.

Mina fötter är i bedrövligt skick, och jag är så trött på det evinnerliga filadet i duschen, så jag måste säga att jag är rätt förtjust i den här. Den är enkel att använda, betydligt smidigare än att gnida och gno fötterna, skön att hålla i och effektiv. Jag gillar den!

Dock tycker jag att motorn kan vara lite klen, man måste hålla den så lätt mot foten. Glömmer man av sig och kommer lite närmare foten orkar den inte utan stannar. Och då menar jag inte att man TRYCKER den mot foten, utan bara väldigt lätt räcker för att den ska stanna. Sen tycker jag även att den är onödigt dyr. Hur effektiv och bra den än är så tror jag inte att man tjänar in kostnaden ens under en livstid, med tanke på hur lite en fotfil kostar. Å andra sidan kan det vara värt några hundralappar att slippa gnida och gno!

Yes! #segergest

Nackdel: jag får ”fira” min födelsedag i kaos och bedrövelse. (Men om jag ändå låtsas att januari hör till 2014 kan jag ju lika gärna låtsas att jag fyller år den 24e)
Fördel: jag kan flytta in den 18e! Ingen hundvaktsstress, inget åkande kors och tvärs för att lämna och hämta hundar, jag behöver inte invadera Frodis soffa!

Kanske inte optimal uppladdning inför att börja jobba den 19e, men det är en bagatell! Människorna som bor i lägenheten nu är verkligen helt magiskt snälla, jag blir helt mållös!

Packa, packa och städa

Men vad är det här? Really? Två meter upp i luften och rymmer… Ett vykort? Så jäkla usel planering på den här lägenheten.

IMG_0202.JPG

Livet består bara av att packa och städa just nu. Det kompliceras en smula av att det är 13 (jag avrundar lite…) dagar kvar tills jag flyttar, och tro’t eller ej men man behöver en grej eller två under den tiden! Idag har jag iaf lyckats tömma alla skåp utom skafferiet och torka ur dom. Skafferiet är fullt med mat, och med hundar i huset kan jag inte gärna packa den och ställa på golvet… Eftersom jag så att säga flyttar före mitt flyttlass måste städningen vara så gott som klar innan jag drar, så att man så att säga kan skura sig ut sen när man hämtar grejerna.

Det är ju en annan grej, det där med att flytta före flyttlasset. Man skulle kunna tro att man inte skulle behöva så mycket grejer på Max två veckor, men ack vad man bedrar sig!! Förutom vanliga kläder, smink, hårfixargrejer och fan och hans moster så ska jag ju börja jobba. Jag behöver Mao kunna vara utomhus, oavsett väder! Regnkläder, vinterkläder, täckbyxor, kängor, gummistövlar… Sen kan det ju hända att vi kanske vill ta en öl. Jeans och t-shirt funkar väl, men knappast vinterkängor eller gummistövlar! Hur minimalistiskt jag än packar så vet jag helt ärligt inte hur jag ska få med mig allt på tåget. Gud, den här flytten är allt jag vill, men logistiken tar knäcken på mig!