Gott nytt år!

Happy New Year NASA ThemeI år firas inte nyår här hemma alls. Jag sitter ju alltid hemma med hundarna, men brukar ändå festa till det med god mat och bubbel. Men i år är lägenheten ett flyttkaos och det känns bara meningslöst, så vi sitter över nyår och siktar på den 15e Januari istället!

Om jag ska försöka sammanfatta året vet jag inte riktigt vad jag ska säga… Det har varit ett år av konstant stress känns det som. Jobb och skola och hundar, just nu känner jag mig rätt knäckt både mentalt och fysiskt! Skönt att det bara är 12 dagar kvar till min sista lektion! SISTA!

Men året har inte  bara varit stress. Året började med att jag och Frodis drog till Gran Canaria, det var välbehövligt! En riktig tantsemester blev det, där vi drack cola light (nästa hela tiden…) och gick och la oss före pensionärerna. Bokstavligen, vi låg  på hotellrummet och undrade när dom tänkte sluta spela musik… (kl 23 slutade underhållningen…)

Nästa roliga event blev jobb. Jobbade hela sommaren och hade riktigt, riktigt roligt! Jag älskar mitt jobb, och det är ännu roligare när man jobbar med likasinnade som man tycker om!

När sommarjobbet var slut tog jag faktiskt lite ledigt. Tog hundarna och flyttade in hos en kompis mitt på en åker! Snacka om stressfritt… Drack väldigt mycket vodka, dansade en del, gick på alldeles för höga klackar, tramsade med en massa pojkar och bestämde mig för att jag hatar män 😉

Hösten har varit bedrövlig. Bara jobb, stress, skola och absolut ingenting roligt! Tur att jag har ett nytt år att se fram mot!

2015 är året då jag äntligen tar examen. Det är året då jag äntligen flyttar till Örebro. Det är året då jag börjar jobba på ett jobb som känns suveränt! Jag har höga förhoppningar inför 2015, och det enda nyårslöfte jag tänker ge är att ha så roligt som möjligt under nästa år!

Gott nytt år på er, snart är det 2015!!

Teckna elavtal, inte helt okomplicerat…

Tydligen behöver man el när man ska skaffa ny lägenhet. Det har liksom ingått i min hyra dom senaste… Ja inte vet jag, sen 2007.

Gjorde en snygg jämförelse igår, tog det bolag som var billigast och tecknade ett avtal online, hur smidigt som helst!

Mmm, eller hur. Kom direkt på att bekräftelsen måste gå till min nuvarande adress. Nog för att dom som bor i min lägenhet nu verkar vänliga men jag tror inte dom vill ta hand om min post en månad i förväg… Ringde upp bolaget i morse för att be dom fixa det, men se då  hittade dom minsann inget avtal! Suck… Det hade försvunnit någonstans längs vägen, så det var bara att börja om.

Men eftersom jag inte haft ett elavtal sen 90-talet (och aldrig i Örebro) så var jag först tvungen att bli uppkopplad på nätet (som såklart ägs av ett annat bolag än det jag valde) och sen återkomma och teckna ett elavtal hos det bolag jag valt… Vilket jävla mickel! Men visst, ok. Hann inte klart med det här innan jag skulle till jobbet, så jag gick dit, sa att jag var tvungen att ringa lite men skulle komma snart! Tur det knappt var några barn, för när jag ringde första stället var jag bara nummer 38 i kön… Hos nästa bolag bara nummer 5, men fick ändå vänta typ 10 minuter!

När jag ringde bolag nr 1 sa hon i andra änden ”du råkar inte veta vad dom som bor där nu heter..?” JO TÄNK FÖR ATT JAG VET DET!! Äntligen lite nytta av att vara en stalker!

Men nå, nu har jag iaf EL! Jag vet inte riktigt när jag får flytta in, men om inget krånglar nu så har jag el från den 15 Januari. Ett problem mindre. Bring on the next one bitches!

#blogg24, dag 22 av 24

Blogg24ReturnImageP.aspAlltså, kolla planlösningen på min lgh… Det ser ju bra ut, typ… Men checka badrummet?

För det första ser det ju typ ut att vara ett fönster ut i hallen, mysigt! Sen ser det också ut att vara så att duschen är placerad MELLAN toan och handfatet? Är det jag som är trångsynt eller brukar man inte ha dom rätt nära varandra? Nu får man ju gå en liten promenad för att tvätta händerna när man varit på toa…

Sen tycker jag det är synd med två dörrar in i sovrummet. Jag kommer ju aldrig använda mer än en, och dörren som är i vardagsrummet tar ju bara bort massa väggyta som man kunnat ha till annat. Det blir svårmöblerat!

Det ska bli riktigt spännande att flytta in, jag har ju ingen aning om hur det ser ut i lägenheten! Mardrömmen vore ju småblommiga, gula tapeter, så jag gissar att det är vad som finns *S* Jag ser ut att ha egen tvättmaskin, jag hoppas att jag även har torktumlare!