Har man sett en snopp får man genast se en till.

Jag gillar killar med hjärna. Jag liksom FÖRUTSÄTTER att dom killar jag pratar med har kuk, jag är lite naiv på det viset. Jag behöver inte kvalitetsgranska, det ger sig med tiden. Jag tänder inte på kukbilder, jag tänder på killar med humor och intelligens.

Ändå har jag sett mer kuk på bild än jag någonsin önskat att få se… Oftast ser det ut ungefär så här: Jag: Hej! Han: Tja! Här är en bild på min kuk!

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?! Var finns alla självsäkra killar som vill briljera med sin stora hjärna snarare än sin snopp? Hur kan man ens inbilla sig att det är det första jag vill se?! Står det ”Show me your dick” i pannan på mig?

Kompisen sa ”Man måste gå igenom en stor mängd dåliga killar innan man hittar en bra, du får öka takten helt enkelt!”. Men really, hur mycket kuk orkar man se innan man helt enkelt tappar hoppet helt?

Delad löparglädje är dubbel löparglädje?

Eftersom jag använt min sjukdomstid och feberyrsel till att planera både löpträning och gymträning (hur fan gick DET till?!) blev jag både glad och ivrig när Frodis hörde av sig idag och en smula förvirrat (Hur fan gick det HÄR till nu då?) berättade att hon först köpt sig löparkläder och sen DESSUTOM varit ute och sprungit… Jag såg framför mig hur vi likt gaseller löpte in i solnedgången och blev sjukt snygga!

Försökte direkt få med henne och springa Tunnel run i november, men hon känns inte HELT övertygad om att det är en bra ide att börja planera tävlingar efter ett löppass. Att jag själv inte ens kan springa 1 km i sträck just nu, än mindre 1 mil, känns som en petitess! Det är ju flera MÅNADER kvar! Kom igen nu!

Som en del i min uppladdning har jag gått med i Run academy. I första hand för att få tillgång till deras löpskolor och ”personliga” träningsplaner, men även för att det är intressant att läsa om löpning, det inspirerar mig till att faktiskt ta mig UT… Nu blir det lite subtil reklam här… Run academy kostar 80 pix i månaden, men om ni anger rabattkoden FRIENDS när ni tecknar ett års medlemskap och sedan (i steget efter) fyller i min mail (Cecilia@ceciliasoderman.se) så får ni dom första två månaderna gratis. Bra va?! Och jag får en tröja. Ännu bättre! Vad ni får för era 80 pix kan ni läsa om på hemsidan.

Jag har skrivit ut en träningsplan för att i första hand springa milen, men jag har fortfarande en halvmara som mål. Lär ju ta 14 år innan det händer,  men ändå! Nu ska jag lägga mig och planera lite mer… Jag är bättre på att planera än på att GÖRA…

God natt!

Hip to be stupid?

Klart det är! Eller nej kanske inte.

I helgen var jag i Norrköping/Linköping igen, hemskt trevligt. Bland annat stod ett besök på Linköpings stadsfest på agendan för lördagen. Jag snorade och snörvlade, men det liksom kom och gick så jag trodde det var allergi. Tills febern slog till. 5 minuter innan vi skulle åka till stadsfesten. Tog två ipren och sov hela vägen till Linköping, mycket sällskapligt. Piggnade till lite medan vi lyssnade på Den svenska björnstammen (Så sjukt mkt bättre live!), köpte lite remmar och så åkte vi hem igen.

Jag valde att äta en rem trots att jag vet att jag blir dålig av socker, så jag spydde som en gris hela vägen hem… DET är iofs nytt, jag brukar må illa och bli trött, men inte kräkas, och inte så LÄNGE! Men det är en parentes i sammanhanget.

När vi kom hem gick jag raka vägen ner i sängen, och sova hela natten. Vaknade dagen efter och var döende… Hög feber, och näsan rann som en kran… Spenderade hela dagen i sängen, med korta uppehåll för att rasta hundar och äta (glass), tills jag var tvungen att sätta mig på tåget och åka hem. Hade det inte varit för att jag jobbade måndag hade jag stannat i sängen!

Jag skulle öppna på måndagen, dvs vara först på plats på måndag morgon. Det saknas helt enkelt möjlighet att sjukanmäla sig då! Jag fick kliva upp kl 05 och ta min feber och gå till jobbet, men jag gick hem så fort det kommit in annan personal. Spenderade resten av den dagen i sängen med feber… Tisdag var jag lite piggare! Då gick jag en sväng på stan och hämtade ut lite mediciner och sånt, och handlade hem mat, sen sov jag fyra timmar efter det…

Och idag är det onsdag… Jag SKULLE jobbat 7,15-16, men det blev 7,15-17,30 istället… Efter jobbet gick jag hem, rastade hundarna, åt middag och gick till gymet… Nej, jag gick inte direkt dit för att TRÄNA, men jag hade ett provpass med instruktör bokat så jag gick dit och blev lite instruerad… Gjorde knappt någonting, men blev helt genomsvettig ändå… När jag kom hem var hundarna helt ding efter en dag med bara korta rastningar, så det var bara att byta om igen och ge sig ut på promenad i en timme eller så… Nu sover hundarna, och jag lagar mat (Den lagar sig själv) och ska falla ner i sängen när jag duschat! Jag är helt slut!

Har inte fått sova så bra heller, för folk är så jäkla puckade!!! Kl 23 igår tyckte grannarna att det var en superidé att börja leka med sin schäfer (Alt bygga om lgh…) så jag kunde inte somna. Kl 01 blev jag väckt av att hundarna började gapa, och det var inte bara MINA, utan varenda hund i hela trappuppgången! Det visade sig att någon smart jäkel som delade ut valreklam valt att lägga skiten i brevlådorna som sitter i dörrarna, trots att vi har POSTFACK nere i entrén… Smart tänkt kl 01! Hen väckte varenda hund i hela trappuppgången, och mig med. Jag var inte en solstråle när jag skulle upp kl 05, let me tell you!

Men annars är det bra. Jag är ju tydligen en människa som tränar på gym numera… Och jag är GRYMT sugen på att anmäla till tunnelrun i höst/vinter!

Eh, HEJ!

Ebba heter jag, och det är jag som äger den här bloggen… Jag brukar säga att ”SNART slutar skolan/slutar jag jobba/har jag semester, DÅ ska jag hinna…” men herregud vad jag inte hinner!

När sommarjobbet tog slut tog jag ledigt två veckor och drog till Östergötland. Satte mig mitt på en åker och väntade på att bli utvilad, men det liksom hände aldrig! Jag har haft en så SJUKT rolig sommar. Jag brukar ju gnälla över att mitt liv är så innehållslöst att jag inte har något att blogga om, men nu när jag HAR det så HINNER jag ju inte! Men visst, jag lovar väl igen att jag ska försöka bättra mig. Ok? Ok!

Ca hälften av grejerna jag styrt med är iofs barnförbjudna och kommer inte bloggas om, men när jag blir dement kanske jag berättar om det för barnbarnen. Det jag KAN berätta är iaf att jag har varit på dejt. Eller hur man nu ska se det, dejten satte sig i bilen och körde från Karlstad till Norrköping/Linköping för att träffa mig… Även om vi inte direkt kommer gifta oss kan man väl säga att det var en boost för självförtroendet! Och roligt, och en massa andra saker som vi inte kommer dryfta här.

Men ja, jag lever! Jag är bara lite för upptagen med att njuta av det för att hinna berätta om det!